MediaBoard е иновативна, дигитална платформа за мониторинг и анализ на медийно съдържание

Платформата е базирана на иновативни технологични решения и предоставя модерни средства за мониторинг и анализ на медийното отразяване.

1500 +

Следени медии

15000 +

Публикации дневно

10 +

Години анализ на данни

100 +

Реализирани проекта

Предоставяме
Media Intelligence
платформа, изцяло базирана на съвременни технологии

Платформата предлага мониторинг и анализ на публикации от значими информационни онлайн източници, сред които печатни медии, социални медии, телевизии и радиостанции, новинарски сайтове и портали, регионални медии, информационни агенции, институции, политически партии, блогове и интернет форуми, медии на английски език и др. Платформата осигурява възможности за извършване на различни видове информационни проучвания според темата, обхвата и периода на запитването.

1

Big Data

Броят на публикациите в електронните медии нараства с много бързи темпове. Увеличава се не само броят на онлайн публикациите, но и честотата на тяхното публикуване. Това налага приложението на иновативни интелигентни подходи за анализ на данни. Анализираме повече от 15 хиляди статии дневно, за да Ви предложим изчерпателна медиа мониторинг услуга.

2

Data Science

Използваме научни методи и иновативни подходи за извличане на знания от данни, за да проследяваме значимите информационни онлайн източници в реално време. Извършваме подготовка на данните, за да ги презентираме в удобна за Вас форма. Платформата осигурява възможност за анализ на медийното отразяване по темите, които Ви интересуват.

3

Social Listening

Проследяването на социалните медии е признат начин за изчисляване на популярността на компания или бранд чрез извличане на информация от блогове, форуми, социални мрежи и други онлайн източници, в които съдържанието се създава от потребителите. Предлагаме медиа мониторинг в реално време на социални медии, с което Ви даваме възможност да управлявате Вашите социални маркетингови стратегии.

Последвайте ни в Социалните мрежи и следете за новостите в платформата

Помагаме Ви да следите медийния пазар в България

Офис

България, София 1000, ул. Ген. Паренсов №16Б, ет. 1

Контакти

+359 878 342 552

office@mediaboard.bg